๐Budowa ulicy Swierkowej we Wronkach z kostki brukowej betonowej o dlugosci 0,067 km - dokonczenie
Procurement process summary
This process is to purchase Budowa ulicy Swierkowej we Wronkach z kostki brukowej betonowej o dlugosci 0,067 km - dokonczenie.
This contract was awarded by ๐ต๐ฑ Gmina Wronki reprezentowana przez Burmistrza Miasta i Gminy for an amount of PLN 87,354 to 1 supplier. It was published on 2008-09-03 through open
Transparency in this process is reflected in the detailed publication of all aspects of the contract and its results.
Buying entity๐ต๐ฑ Gmina Wronki reprezentowana przez Burmistrza Miasta i Gminy Buying unitnot reported Publication date2008-09-03 Contest statusnot reported DescriptionZakres zamowienia obejmuje m.in.: 1. Roboty pomiarowe przy liniowych robotach ziemnych, trasa drog w terenie rowninnym - 0,067 km, 2. Roboty ziemne koparkami podsiebiernymi z transportem urobku samochodami samowyladowczymi do 1 km - 3,0 m3, 3. Wykopy jamiste wykonywane koparkami podsiebiernymi na odklad - 8,64 m3, 4. Studzienki sciekowe uliczne i podworzowe, fi500mm, z osadnikiem bez syfonu - 2 szt., 5. Kanaly z rur typu PVC laczone na wcisk, fi160mm - 8,00 m, 6. Zasypanie wykopow fundamentowych podluznych, punktowych, rowow, wykopow obiektowych, ubijaki, grubosc w stanie luznym 35cm, kategoria gruntu I-II - 10,00 m3, 7. Koryta wykonywane na calej szerokosci jezdni i chodnikow, mechanicznie, grunt kategorii I-IV, na glebokosci 20cm - 573,25 m2, 8. Koryta wykonywane na calej szerokosci jezdni i chodnikow, mechanicznie, grunt kategorii I-IV, dodatek za kazde dalsze 5cm glebokosci - 573,25 m2, 9. Roboty ziemne koparkami przedsiebiernymi z transportem urobku samochodami samowyladowczymi do 1 km, w ziemi uprzednio zmagazynowanej w haldach - 573,25 m3, 10. Profilowanie i zageszczanie podloza pod warstwy konstrukcyjne nawierzchni, mechanicznie, grunt kat. I-IV - 573,25 m2, 11. Podbudowy z kruszyw, tluczen, warstwa dolna, grubosc warstwy po zageszczeniu 15cm - 493,11 m2, 12. Podbudowy z kruszyw, tluczen, warstwa dolna, dodatek za kazdy dalszy 1 cm grubosci - 493,11 m2, 13. Warstwy podsypkowe, podsypka cementowo-piaskowa, zageszczenie reczne, grubosc warstwy po zageszczeniu 3cm - 527,61 m2, 14. Warstwy podsypkowe, podsypka cementowo-piaskowa, zageszczenie reczne, dodatek za kazdy nastepny 1cm grubosci warstwy - 527,61 m2, 15. Nawierzchnie z kostki brukowej betonowej, grubosc 8cm, na podsypce cementowo-piaskowej, kostka szara - 510,16 m2, 16. Plantowanie (obrobienie na czysto), skarp i korony nasypow, kategoria gruntu I-III - 215,25 m2, 17. Slupki do znakow drogowych, z rur stalowych, fi50mm - 2 szt., 18. Przymocowanie tablic znakow drogowych - 2 szt., 19. Lawy pod krawezniki, betonowe z oporem - 19,50 m3, 20. Krawezniki betonowe, wystajace 15x30cm na podsypce cementowo-piaskowej - 148,50 m, 21. Lawy pod krawezniki, betonowa zwykla - 1,86 m3, 22. Nawierzchnie z kostki betonowej, grubosc 8cm, na podsypce cementowo-piaskowej, kostka szara - 28,03 m2, 23. Regulacja pionowa studzienek dla urzadzen podziemnych, wlazy kanalowe - 2 szt.Awards
This award was granted to USBUD Marian Szudra by Gmina Wronki reprezentowana przez Burmistrza Miasta i Gminy for an amount of PLN 87,354. The procurement process was conducted through open for the category of works. The award was granted on 2008-09-03. This is award number 1.
| Supplier | Amount | Award date | Award number |
|---|---|---|---|
| ๐ต๐ฑ USBUD Marian Szudra | PLN 87,354 | 2008-09-03 | 1 |
Market context and opportunities
The execution of this contract allows the entity Gmina Wronki reprezentowana przez Burmistrza Miasta i Gminy to fulfill its public service objectives efficiently.
The open purchase modality ensures that the process is transparent and compliant with regulations.
Transparency in this process is reflected in the detailed publication of all aspects of the contract and its results.
This transparency in public procurement promotes fair competition, prevents corruption, and ensures that public resources are used efficiently for the benefit of citizens.
Additional data
Contract NumberPL_ocds-70d2nz-b7d40251-288b-477d-b0dd-f82b650c5ed5-award-1Publication date2008-09-03Contract datenot reportedAward date2008-09-03CategoriesworksPurchase modalityopenMethod detailsPNStatusnot reportedData sources
Sociedad.info publishes data from official sources, in compliance with public information access laws. Public access to this data is a civic right that helps hold government accountable. This data, including names and identifiers, is already public in the official source. Read our privacy policy.

